Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Normal bir ev eşyası

Serhat mahallesinden alınacak yenimahalle merkeze taşınacak

Daire 3. Katta Ama Asansör kurulucak yerden 7. Kata geliyor

Bizim durum sıkıntılı, gelen 2 nakliye işi reddetti. hafta sonu da yasak var. Bizim parça parça dağınık çok çok eşya var. Adım atsan eşya. Napacaaz. ACİLLLL.

Ist. Bahçelievler'den Ankara Yenimahalle Göksu park oyak bloklarına 2 daire ve bir ofis taşınacak. Uzunkasa bir kamyona sığacak eşyadır. Ist.daki dairenin birinde portatif yük asansörü kullanılırsa daha kolay ve çabuk olur. Diğer daire ise giriş altı bir merdiven çıkarılacak. Ofis ise giriş dükkan önündeki kamyona koyulabilir kolaylikta. Ankara isr heryerde taşıma asansörü vardır. Gardoraptaki Takım elbiseler mutfak ve tüm avizeler sökülecektir. Nakliye sigortası 50 bin liralik ve nakliye faturası alınacaktır.

Yatak odasında gardrop ve yatağın montajı yapılacak

ev 3 oda ama bazı eşyalar gitmeyecek .

Tarihler değişiklik gösterebilir

1 adet 1,40 genişlikte çift kişilik yatak (bazası ikili ayrılabilir, başlıgı tek) 2 adet tek kişilik dolap (Biri son derece hafif) 1 adet tek kişilik yatak (bazası baslıgı) 2 Berjer 1 adet Köşeli Koltuk (İkiye ayrılabiliyor) 1 adet çamaşır makinası 1 adet Zayıf Buzdolabı (Agır degil, 1.60 boyundakilerden) 2 adet Hurç 20 adet irili ufaklı kutu ( 7 tanesi agır digerleri hafif) 1 adet ufak mutfak masası hafif ve 4 sandalyesi 1 adet cam sehpa 4 tane orta boy Halı 2 Bavul Eşyalarım arasında agır eşya pek yok. 2 kişi ile bindir, boşalt en fazla 3 saat sürer. O da agır agır tasınsa bile. İki ev arası mesafe 7 km. İlk Ev Zemin kat düz ayak. Bu bilgilere göre uygun bir fiyat rica ediyorum.