Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


eşyaların tamamı kolilenmiş şekilde. 1+1 ev eşyasıdır. dolap, karyola vb. her şey demonte durumdadır. tüm mobilyaların ve beyaz eşyanın patpat ile kapanması oldukça önemlidir. neredeyse her yıl taşındığım için bu konuda oldukça tecrübeliyim. dürüst, zaman konusunda hassas ve özverili nakliyeciler ile çalışmak istiyorum.

giriş katında olan daireye asansörsüz yükleme yapılacak. ayrıca emtia teminat sigortası yapılmasını istiyorum

mutfak eşyaları dahil toplanacak ve taşınacak. kişisel kıyafetlerimi ve eşyalarımı kendim toplayacağım.

Mutfak ve kıyafet bizim tarafımızdan toplanacak

Çıkacağımız ev 8, taşınacağımız ev 1.katta. Her iki binada da asansör var. Küçük ve hafif parçalar bina asansörü ile taşınabilir. Bina merdivenleri geniş değil. İki bina da önüne araç çekmeye müsait. Bulaşık makinesi yok, beyaz eşya olarak çamaşır makinesi ve buzdolabı taşınacak. Salonda oturma grubu yok, sadece iki berjer ile yemek masası, 6 sandalye ve TV taşınacak. Üç yatak odasında toplam iki gardrop, iki şifonyer, bir baza, bir kitaplık, bir çalışma masası var. Yataklar yok. Kolileme işini kendimiz yapacağız. Ortalama 30 parça olacaktır.

giriş kattan 3. katta

yatak odası koltuk takımı bulaşık m buzdolabı (baza yatak yok) 15 adet koli

Standart ev eşyaları Sadece beyaz eşyalar ve mobilyalar paketlenecek geriye kalan tüm eşyalar kolilendi. + 1er adet çamaşır makinesi bulaşık makinesi buzdolabı var ve paketli

Mesafe çok yakındır ve eşya çok az