Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


6 kkişilik yemek masası 5 sandalye orta sehpa

bir adet 2 kişilik 2 adet tekli koltuk. Beyaz eşya yatak odası 3 çocuk baza ve dolabı ile diğer eşya

diyarbakırdan ankaraya tayinim çıktı ankara da eşyalar giriş kata bırakılacak montaj felan yapılmayacak

3+ 1 ama odanın birisi gitmeyecek. Yeni eşyalar alındı tasinacagimiz eve götürüldü paketleme sökme takma bize ait.

yaklaşık 1 kilometrelik bir mesafeye 6. kattan 25. kata ev eşyası taşımacılığı yapılacak

Buzdolabı, fırın, çamaşır-bulaşık makinesi standart ölçülerde. Çamaşır ve bulaşık makineleri tesisat sökümü ve yeni evde bağlantısı yapılsın istiyorum. Yatak odası dolap sürgülü iki büyük kapak ve kasa sökülerek taşınacak ve monte edilecek. Yatak odası baza sökülerek taşınacak ve monte edilecek. Çocuk odası dolap çekmeceli kapak sökülerek taşınacak ve monte edilecek. Çocuk yatak sökülerek taşınacak ve monte edilecek. Salon üçlü kanepe sökülerek taşınacak ve monte edilecek. Ev mobilya çeşitleri; Yatak odası: sandıklı iki kişilik baza, sürgülü kapak dolap, şifonyer ve aynası, komodin Çocuk Odası: üç kapılı dolap, tek kişilik yatak alt baza, çalışma masası Salon: Üç kişilik yataklı koltuk, iki kişilik koltuk, 2 tekli koltuk, açılır yemek masası 6 kişilik, sandalye, konsol, tv ünitesi Oturma odası: üç kişilik kanepe, tv ünitesi Mutfak: yemek masası 4 kişilik sandalye. Mümkünse evde yer alan avizelerin sökümü ve yeni evde yerlerine bağlantılarının yapılmasını istiyorum.

Etimesgut bağlıca bölgesinde bulunan evimizden eşyalar yüklenirken merdivenden eşya tasınması yasaktır. Bina dışından modüler asansör kurularak taşınacaktır.

Ankara'dan Bodrum a taşıma yapılacak. Ankara Konutkentten Bodrum Yokuşbaşındaki yüksek giriş daireye eşyalar taşınacak. Ayrıca görselleri de talep edildiğinde paylaşabilirim.

Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırınlı ocak, 2 hurç, 10 koli, televizyon, yatak,karyola, şifonyer, giysi dolabı, koltuk takımı

Eşyanın gideceği ev giriş katta, bahçeden tüm eşyalar rahatlıkla sokulabilir.