Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


iki ayrı evi bir hafta ara ile taşıyacağız. Bir tanesi 2+1 giriş kat. Eşya batıkent inönü mah. den alınıp, 30 eylül tarihinde serhat mahallesi 7.kata gidecek, cephe asansörü kurulacak. Diğeri 3+1 ,Eşya batıkent Turgut özal mah.den alınacak 9 Ekim tarihinde yine serhat mahallesi aynı bina 8.kata gidecek( ev dubleks)

EVİMDEN İKİ ADET ÇİFT KİŞİLİK BAZA, BİR DÖRT KAPAKLI GARDIROP VE BİR ADET ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAŞINACAKTIR.

Giriş kata taşınacak asansör ya da merdiven kullanılmayacak.

Taşınacak daire 11.katta asansör var ama çok dar asansör modüler asansör için keşif yapılması gerekiyor keşif yapılmadan teklif degerlendirme ye alınmayacaktır

Bir bavul bir küçük fırın bir iki kişilik küçük masa(demonte) iki hurç bir küçük poşet

1 Buzdolabı, 3 koltuk, 1 çift kişilik yatak ve bazası, 1 çalışma masası, çift gözlü 1 tane gardolap. Olursa 3 5 ıvır zıvır ufak eşyalar. Sadece bu kadar eşyamız taşınacaktır.

Buzdolabı, 3 koltuk, 1 çalışma masası, 1 çift kişilik baza ve yatak, çift gözlü gardolap ve 3 5 ıvır zıvır eşya. Sadece bu kadar eşyamız taşınacak

Ev eşyası 2 artı 1 kadar örneğin yemek odası takımı vitrin konsol yok

300 metre ötede başka Bi daireye eşyam taşınacak

Yükleme: Ankara Yaşamkent Mah. 3.kattan, yük asansörü ile yapılacak. Yüklemeye müteakip, Dikmen Sokullu giriş katından, 1 ad. sökülmüş ambalajlanmış gardrop yüklenecek. Yükleme yapılacak binada yük asansörü bulunmakta olup, kamyon asansör yanına yanaşabilmektedir. Sadece beyaz eşyalar ile mobilyalar sarılacak. (Koltukları biz sardık, dolaplar sarılacak) 3+1 ev eşyası olup, yaklaşık olarak 40-50 adet (giyim, kitap vb.) koli, çanta gibi malzeme bulunmaktadır. 1 buzdolabı, 1 çamaşır makinası, 1 bulaşık makinesi, 1 yatak ve dolap sökülüp takılacak İndirme: Altındağ Kuzeykent TOKİ 11.kata taşıma yapılacak. İndirilecek evde 11.kata dışardan modüler asansör ile taşıma yapılması gerekmektedir. Yükleme ve indirme işlemi aynı gün içerisinde yapılacaktır. Sabah 08.00'dan itibaren yükleme işlemi yapılabilecektir.