Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Taşıma işi 1i 2+1 2 side 3+1 eşya alınacak yer 1 i 6.kat. 2. Side 8.kat. Taşınacak yar 1.i si 3.kat 2.side 1.kat merdiven kullanılarak. Taşıma hizmeti için teklif alacaktım . Teşekkürler. 3 ev taşınacak.

L koltuk, beyaz eşyalar, küçük elektronik mutfak eşyaları, bir 160*200 demonte edilebilen yatak var. bunların dışında seha gibi küçük eşyalar, kitaplar, mutfak eşyaları var.

Salon... koltuk takımı,iki kapaklı vitrin,tek kapalı Gümüşlük,konsol,derin dondurucu Orta sehpa,iki halı Oturma odası.... oturma Grubu,tv ve sehpası,. Çocuk odası....6kapili Orta boy kardrop, 2 yatak baza Yatak odası.....6 kapılı buyuk boy kardrop, bilgisayar, çift kişilik yatak baza 5 tane köy tipi yatak Balkon 1.... Sandık iki kapılı 1 m kim erzak dolabı Mutfak....masa sandalye, buzdolabı, bulaşık Makinesi,set üstü Banyo..... çamaşır makinesi .....4 oto lastiği,iki çanak, en az 20 enfazla 30 koli eşya, üç bavul, halı yolluk

4 parça Beyaz eşya 1 oturma grubu (3+1+1) 120 lik baza ve yatak ile kolilenmiş kutular ve hurçlar var.

4 parça Beyaz eşya 1 oturma grubu (3+1+1) 120 lik baza ve yatak ile kolilenmiş kutular ve hurçlar var.

Salonda köşe koltuk takımı televizyon ve sehpası 5-6 adet koli ,yatak odasi var ve mutfak eşyaları ile beyaz eşya var taşınacak

İki ev arası 300-400 metre mesafededir.

Taşınacak

Karargahtepe Mahallesi'nden Emrah Mahallesi'ne gidecek. İki ev arası mesafe 1,2 KM. Tarih 1 veya 2 hafta sarkabilir. Fakat kesinlikle haftasonu gerçekleşecek.

tarih net değil 2 hafta içerisinde olacak