Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Eşyaların alınacağı ev hakkında bir fikrim yok; sadece salondaki eşyalar ve TV alınacak. Uygun görüldüğü taktirde birkaç eşya da alınabilir fakat ek alınacak eşyalar çok büyük eşyalar olmayacak.

sincan merkezdeki evimizden taşıma olacaktır etimesgut emirlere taşınacaktır. 1 bebekli aileyiz eşyalarımızın özenli taşınmasını rica ediyoruz bilgilendirmeyi mail yoluyla yaparsınız memnun oluruz.

2+1 oda var ancak;oda da sadece masa ve kitaplık var.çok küçük ikiside. beyaz eşya ve yatak odasının demonte yapılıp tekrar monte yapılması gerekmektedir.Eşya olarak 1+1 gibi düşünebilirsiniz.

cennedy caddesinden ege vadisine taşınılacak

TAŞINACAK MALZEME PARÇA OLUP 3 BEYAZ EŞYA(ÇAMAŞIR-BUZDOLABI-BULAŞIK MAK LED TV)2 ADET KANEPE 1 ADET RANZA 1 ADET ÇALIŞMA MASASI İLE UFAK GİYİNME DOLABI VE KOLİLENMİŞ ELBİSE VE MUTFAK EŞYASI 20 UFAK KOLİ)AÇIKCASI YENİ EŞYA ALDIĞIMIZDAN DOLAYI ESKİ EVDEN BAZI EŞYALAR GİDECEK

iki ev arasında 1 km yol var

YARIM EV EŞYASINDAN BİRAZ FAZLA EŞYAMIZ VAR. DEPODA HAZIR MERDİVEN YOK. GİDECEK YER DE MERKEZDE VE GİRİŞ KAT

İlave bir konu yok

Bu ay içinde taşınacaktır tam tarihi net belli değildir eşyamız azdır

Eryaman Mah. Eryaman Evleri Sitesi C19 BLOK 20/42 Etimesgut/Ankara Adresinden Eryaman Mah. Cumhuriyet Sitesi 2.Cadde 20/10 Etimesgut/Ankara Adresine taşınacak.