Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


dolapların sökümü montesi paketlemesi dahil

Batıkentten binanın deposundan eşya alınacak (4-5 basamaklık bi merdiven var), ordan kurtuluş tarafından bir evden daha eşya alınacak ( 4-5 basasmaklık bi merdiven) ondan sonra Çankaya Nilgün sokaktaki daireye gidecek tüm eşyalar. Taşınacak eşyalar; Batıkentten: Demonte halde karyola, yatak, demonte halde dolap, komodin, koliler vs Kurtuluştan: Demonte halde karyola, yatak, demonte masa, orta sehpa koliler, halı vs Taşınacak eşyalar arasıda beyaz eşya yoktur. Tek parça halinde ağır bir eşya yoktur. Eşyaların gideceği ev yokuştadır.

Bağlıca’dan bağlıcaya taşınılacak.

Öğrenci evi büyük parça eşyamız pek yok 2 tane üçlü koltuk, 1 tane buzdolabı, 1 tane çamaşır makinesi, 2 tane tekli baza ve 2 gardırop var

Ofis mobilyası taşınacak dolap masa giriş kattan alınıp depoya konulacak Haymana yolu üzerinde

KOSGEB Çankırı Müdürlüğü’ ne ait Eşyaların Çankırı Valiliği’ne Taşıtılması. Tahmini Mesafe :3 km Taşınacak Eşyalar Dosya Dolabı (25 Adet), Buzdolabı (1 Adet), Çalışma Masası (5 Adet), Çalışma Koltuğu (13 Adet), Misafir Koltuğu (15 Adet), Fotokopi Makinası (3 Adet), Müdür Masası (1 Adet), Toplantı Masası (1 Adet), Sehpa (10 Adet) , Sebil (1 Adet)

Evin bütün eşyaları değil, bir kaç büyük eşya taşınacak.

Tüm evdeki eşyalar taşınmayacaktır. Sadece küçük bir buzdolabı, bir adet ikili koltuk, sehpa, mutfak masası ve küçük ev eşyaları vb. gibi eşyalar taşınacaktır.

1+1 bekar evi eşyası taşınacak iki baza yatak bir modüler masa 15-20 karton koli bir hurç bdolabi çmakinası tv ve mutfak eşyası

merhaba 200m ote de yeni evayni cadde