Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Evdeki eşyanın neredeyse yarıya yakını sadece aşağı indirilecek taşınmayacak. vitrin vs. diğer küçük eşyalar ambalajlandı. Taşınılan yerde yerleştirme ve montaj yapılmayacak. sadece boşa çıkan gardolap taşınılacak evin deposunda monte edilecek. Belirtilen tarih tahminidir. ama bu tarihe yakın tarihler olacaktır.

10:00 - 12:00 saat arası olursa sevinirim

özel bir isteğimiz yok ev taşıyacağız

Modüler asansör sadece yeni evde kullanılacak eski evde asansör kullanılabilir durumda

Fiyat ne ise o olur sonradan fiyat degismez

eşyaların taşınacağı ev sincan yenikentte bulunmaktadır. 3. katta bina asansörü kullanılarak taşınabilir. araç binaya 0 yanaşabilir. eşyaları paketletmekte istiyorum ancak maaliyet fazla artacaksa kendimde paketliyebilirim. eşyaların taşınacağı ev Yenimahalle susuzda. 9. kat bina asansörleri küçük ancak koli taşınabilir modüler asansörle taşınması gerekiyor. Yeni eve araç 0 yanaşabilir. Mobilyalar eski evde sökülüp yeni evde tekrar monte edilecektir. haftasonu haftaiçi farketmez. eski ev ile yeni ev arası güzergah 12 km. evimdeki eşyalar sıfır o yüzden işini iyi yapan eşyaları kırıp dökmiyecek firmalardan teklif bekliyorum.

Taşınma tarihi birkaç gün içinde belli olacak

5. katta olan dublex evimden 3. katta olan dublex evime taşıma yapılacaktır. evde kaba eşya olarak beyaz eşyalar 12 adet halı koltuk takımı yatak odası takımı gümüşlük tekli baza ve yatak 20 adet koli vardır.

Masa ve konsol sökülüp paketlenecek. Diğer tüm eşyalar tarafımızdan paketlendi.