Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Eşyalar depoya konacaktır bayramda mesainiz var mı?

Yatak oda dolabının kurulmasını istitorum

3 tane bisiklet, 1 bambu takımı, 1 rattan bahçe takımı, yaklaşık 5 büyük koli, 2 servis masası, 1 su sebili, 1 mangal ve 1 mikrodalga fırın şeklinde şu an. Eşyalar Kuşadası davutlar tatil sitelerinden alınıp Türkkonut'ta arası 200-300 metre olan bir apartman ve 1 müstakil eve bırakılacak. Eşyaların bırakılacağı evler arası yürüyerek 5-6 dakika. Eşyaların kırılıp çizilmeyecek şekilde ambalajlanmasını rica ediyorum. Alınacağı ev müstakil 3 katlı. Bırakılacağı evlerden biri apartman 3. Kat. Diğeri müstakil 4 katlı.

2 tane çekyatım ve 2 kitaplığım sadece paketlenecek

Depoya konulacak montaj işlemi olmayacak

URANKENT 13. KATTAN ALINAN EŞYALAR PARK AVENUE EVLERİ 4. KATA TAŞINACAK. 2 YA DA 3 GÜN SONRA ŞENTEPEDEN 4. KATTAN ALINAN EŞYALAR URANKENT 13. KATA TAŞINACAK. YANİ 2 AYRI EV TAŞINMIŞ OLACAK. TEKLİFİNİZİ BU ŞEKİLDE HAZIRLARSANIZ SEVİNİRİM. İYİ ÇALIŞMALAR.

Eşyalar 3+1 evden 2. Kattan alınacak . Bir kısmı ( 2 kanepe 1 masa ve 3 4 koli) 500 metre ilerde bir evin 5. Katına taşınacak. Geri kalan 3 beyaz eşya 2 yatak 2 dolap 2 masa ve sandalyeler artı birkaç kolide 20 km uzaklıkta bir evin 2. Katına taşınacak.

gölbaşı ballıkpınara taşınacak müstakil ev eşya 1 kamyından fazla küçük bütün eşyalar paketlendi mobilya ve beyaz eşyalar sarılacak mobilyacı mutlaka olması gerekiyor

2 kanepe. 2 berjer. bir yemek masası ve konsolu.yatak, dolap, konsol, 2 komidin, buzdolabı, çamaşır mak, bulaşık mak ve buzdolabı