Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Muhtelif ev eşyası ,bahçe katından düz bahçe evine taşınacak ev eşyası

SÖKME TAKMA İŞLEMİ YAPABİLİYOR MUSUNUZ

Buzdolabı, küçük derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, yemek masası ve oturakları (ikili kanepe tarzında), koltuk takımı, orta sehpa, 2 adet ranza tipi çocuk odası, 2 kişilik yatak. (Komidin, vestiyer, ayna, mutfak eşyası, yatak odası Takımı veya salon takımı yok, çamaşır, yorgan vs yok)

ankara mamak 3+1 daire Kahramanmaraş Onikişubat ilçesine taşınacak maraşta asansör kurulabilir mutfak eşyaları ve kıyafetleri biz toplarız

Yatak ve çalışma masası taşınacak, yanında fırın, mini süpürge ve ısıtıcı küçük ev aletleri de var.

Detay yok

1- Taşınacak eşyalar arasında beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır,bulaşık makinası vb.)yoktur. 2- TV yoktur. 3- Koliler tarafımızdan paketlenmiştir. Taşımaya uygun hale getirilmiştir. 4- Ayrıca 2 parça eşya 5. kattan alınacaktır. (Küçük boyutta bir köşe mobilyası ve küçük boyutta balkon salıncağı.) 5- Toplam 10 mküp kadar bir koli hacminden söz ediyoruz. 6- Parça taşıma değil, Sadece bu eşyaları taşıyacak ve bizimle aynı tarihte yola çıkılacak taşımayı tercih ediyoruz. 7- Teslimat yerinde de biz olacağız. Biz teslim alacağız. Aynı zamanlarda hareket etmemiz önemlidir. 8- Adres Kuşadası olup, ayrıntılı adres kuşadası merkezi değildir. Soğucak köyü arazisindedir. 9- Tarih değişebilir. (bir kaç gün önce yada sonra) 10- Mail yoluyla da haberleşmemiz mümkündür.

Esyam çok az

Eşya az fazla yok