Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Merhaba iyi günler ben fiyat almak için sizinle görüşmek isterim

Elvankent banka blokları içi taşınma yapacağız.Mutfak,kişisel eşyalar,yorgan yastık ve küçük eşyaları kendimiz paket yaparız.

Bir adet buzdolabı, bir adet çamaşır makinası,bir adetL köşe takımı, 2 adet 160*80 cm gardrop, bir adet 160*40 cm dolap, bir adet 75*75 cm şifoniyer 4-5 parça küçük kutu. Toplam olarak bir kamyon kapağına fazlasıyla sığar. Evim girişin üstü, taşınacağı yer müstakil ev.

İkinci katta olan evimde aşırı çok bir eşya yok. taşınacağım ev giriş kat eve indirmesi çok kolay olacaktır.

Ankara etimesguttan tekirdaga altinovaya 2 +1 eşya sökülmesi takil montajini istiyorum

Taşıma iki yönlü olacaktır. 1- Natoyolu ege mahallesi civarından Köseli kanepe , normal kanepe , buzdolabi , çift kisilik yatak , 4 sandalye, 3 kapılı 2 bölmeli küçük boy gardrop ve irirli ufakli (çoğunluğu ufaklı 20-25 adet ) koli Batıkent uğur mumcu mah. Ankent sitesine (Mustakil, dubleks daire) ye taşınacak.. 2- bu dubleks daireden bir koltuk takımı ve byzdolabı alınarak Abidinpaşa lisesi karşisi da 4. Katta bulunan bir daireye transfer olacaktır. Her iki taşima için ustu kapali 50 NC kamyonetin yeterli olabilir.

Taşınılacak eşyalar: Yatak Odası takımı, salon takımı, l koltuk, masa, beyaz eşya ve koliler .Taşınılacak ev girişten 3. katta ama asansör kurulacak yerde kot var, 7. kata tekabül ediyor.

evim 3+1 ama yatak odamı 2 ye böldüm.