Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


4+1 ama salon koltuk takımı yok. Ayrıca taşınılacak evde bazı eşyalar binanın alt kat deposuna yaşınacak

Batıkent atlantis city 17. Kattan yük asansörü kullanılarak, kaşmir yonca (yeni batı mah) ne 13. Katta 3+1 evin eşyası taşınacak, taşınacağımız evde yük asansörü biraz küçük bu yüzden 3 adet 3 lü koltuğumuz merdivende taşınmak zorunda kalabilir.

evimde yatak odası,oturma grubu tv, beyaz eşya vardır gümüşlük ve yemek odası takımı yoktur

Gidilen yerde asansör var kullanılırmı bilmiyoruz.Büyük ihtimalle kullanılır.Ufak eşyaları biz paketleriz diğerleri sizlere ait olacak şekilde fiyat verirmisiniz ? 20 gün içersinde taşıma yapılacak

Dublexten dublexe

Ev eşyaları genel olarak yatak odası (yatak+gardirop), salon (köşe takımı ve tv , konsol), çocuk odası (yerden yatak+ufak dolap) yani aslında 1+1 gibi...

Evimiz bekar evi olduğu için az sayıda büyük esya vardir. beyaz eşyalar: buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinası mobilyalar; 2 kişilik baza ve yatak, 2 çekyat, mutfak masası ve 4 sandalyesi (demonte), 4 kapaklı demonte 2 adet gardrop, sifonyer koliler: mutfak eşyası ve kıyafet için makul sayida ütü masası, çamaşırlık,mini fırın,elek.supurge v.b. küçük eşya. Not: Eşyalar Ankara da depolanacağı için kurulum yapılmayacaktır.

Evimiz 3+1, 1 yatak odası 1 çocuk odası sökülüp takılacak. taşınacak mesafe 15 km.

yatak odası ve l koltuk . Yatak odası dolaplar sökülüp , kurulumu yapılacak...

yatak odası takımı sökülüp kurulması gerekiyor. onun dışında beyaz eşya haricinde mobilyam yok koliler halinde haazırlanmış eşyalar var.