Taşıma İhaleleri

Taşıma İhaleleri


Evin balkonu kapalı ve pancere dar olduğu için asansörlü taşımaiçin uygun olmadığını düşünüyoruz. Yine de asansörlü taşıma için de fiyat almak istiyoruz.

Sadece ağır eşyalar tasinacagim evin önünden asansörlü kamyonet ile balkona çıkartılacak başka bir şeye karisilmayacak sadece bunun için fiyat istiyorum

Eşyanın gideceği semt Türkkonut, Çayyolu. gideceği yerde asansör var gerekliyse modüler asansör kurulabilir.

3 parça beyaz esya, iki yatak, 1'er tane gardrop, şifonyer, koltuk, berjer, kitaplık, masa, sehpa ve koliler olacak. çok az eşyam var. giysi ve mutfak esyalarını kendim paketleyeceğim. büyük eşyaların paketlenmesinin firma tarafından yapılmasını istiyorum.

sadece çocuk odası takımı taşınacak

Evim giriş kat eşyanın gideceği ev 3.kattır merdiven kullanılarak taşınacaktır kömürlükte üç beş parça ufak eşya vardır onlar alınacaktır evden alınan koltuk takımı iki sokak yanda bulunan 2 katta olan bir eve bırakılacaktır oradan diğer eşyalar 1.2 km olan yeni eve gidilip oraya taşınacak.

1 kattan 1 kata 3+1 eşya tasincak kirilcak eşyalar paketlendi hazır

Firma tarafından asansör kurulup taşınacak Mesafe çok yakın

Gaziosman paşadan sokulmüş çocuk gardalabı ,sökülmüş çekyad çamaşır mak Bulaşık makınası ve mobilyalı muzık dolabı alınacak,Karşılığınd Y.Ayrancı dan 3lu kanepe 2 adet tekli koltuk çamaşır mak ve bulaşık makınası gidecek